Pětichodové testingové menu

Předkrmy

Tartar z hovězí svíčkové z “farmy Klouda”, černý lanýž, sýr Gran Moravia.
Víno: Furth Riesling Trocken 2018 Stift Goettweig.

Telecí brzlík, kaštany, žloutková kroketa, černý lanýž, růžičková kapusta.
Víno: Cahors- Clos de Triguedina Cahors 2013 Jean-Luc Baldes.

 

Hlavní chody

Český losos, brambory, houby, kopr.
Víno: Sancerre Lucien Crochet 2017

Králík z “farmy Kočárovi králíci”, špenát, bramborové noky, nakládané lišky, mangalice.
Víno: Burgundské-Rully blanc Clos de la Folie Monopole 2017 Domaine de la Folie

 

Dezert

Tvarohové knedlíčky, rum, švestky, vlašské ořechy.
Víno: Jeunes Pousses de Chetau Raymond-Lafon 2010 Sauternes

 

Servírovány jsou poloviční porce.
Naše doporučení je ochutnat menu s vinným párováním.

Cena 1 600,-
Cena 1 995,- s vinným párováním